sâmbătă, 27 noiembrie 2010
Apel catre Basarabia!
Fraţi Romani- Basarabeni !
Clipa dezrobirii voastre definitive se apropie cu pasi repezi. Cheia victoriei in alegerile din 28 Noiembrie se afla in mâinile voastre.
Mobilizati-va părinţii, fraţii, rudele si prietenii sa iasa la vot. Dovediţi Lumii intregi ca trei milioane de romani pot face minuni intr-o singura zi daca sunt uniţi. Transformaţi Ziua de 28 Noiembrie intr-o „Zi Sfanta” a neamului romanesc care sa fie inscrisa cu litere de aur in viitoarele noastre calendare.
Amintiti-va ca anul acesta s-au implinit 70 de ani de cand tancurile sovietice au invadat Basarabia pentru prima oara si au schimbat cursul firesc al unei lumi civilizate si creştine care traia acolo.
Amintiti-va de crimele si torturile la care v-au supus bolşevicii.
Amintiti-va de cei un milion de romani deportaţi in toate colturile URSS intre anii 1940-1951.
Amintiti-va de miile de soldaţi romani care s-au jertfit in vara anului 1941 pentru a dezrobi Basarabia si Bucovina de Nord – vatra străbună pa care ne-am născut si ne-am format impreuna in ultimii 2500 de ani.
Amintiti-va de imperiul roman care se intindea hat pana dincolo de Nistru si de „valurile lui Traian” ce au ramas mărturie in ciuda vicisitudinilor istorice de tot felul.
Fraţi Romani – Basarabeni! In ziua strălucitei voastre victorii din Sfanta Zi de Duminica 28 Noiembrie, inimile noastre vor bate la unison cu ale voastre si toate clopotele bisericilor din Romania vor anunţa lumii intregi izbanda voastra.
Fraţi Romani-Basarabeni! Mobilizati-va si iesiti la vot! Va fi un vot istoric: Votati pentru un viitor luminos al vostru si al copiilor voştri in Uniunea Europeana alaturi de Romania.
Fraţi Romani -Basarabeni! „Rusia inseamna trecutul iar Romania Inseamna Viitorul!”
Alungaţi Satana Roşie, Hidra bolşevica, Fiara comunista, goniţi stafia Rusiei care inca mai hălăduieşte pe meleagurile voastre! Romania inseamna”acasa”, Romania inseamna „mama buna de acasa” si fratele mai mare care se tine strâns de „scut” si care este gata sa sara la nevoie.
Fraţi Romani-Basarabeni! Victoria voastra din 28 Noiembrie va fi semnalul izbăvirii tuturor romanilor din toate teritoriile romaneşti vremelnic ocupate. In Romania si in jurul României trăiesc acum 30 milioane de Romani.
N-am sa vorbesc de Cadrilater, DE Transnistria, de Voievodina, de Herta, de Bucovina de Nord, de Pocutia, de Sudul Basarabiei sau de Insula Şerpilor.
Nu are rost sa vorbim despre ele pentru ca toate aceste provincii romaneşti vremelnic ocupate sunt înscrise cu sânge in ADN – ul si in inima fiecărui roman.
Fraţi Romani -Basarabeni ! Victoria voastra din 28 Noiembrie va deschide calea unirii definitive cu Transnistria.
Iar Transnistria nu va fi a voastra si nici a noastra ci „a urmaşilor urmaşilor noştri” asa cum a lasat cu limba de moarte Nemuritorul Ştefan – Voievod.
La fel si Basarabia, la fel si Bucovina si Herta si toate celelalte provincii romaneşti, toate le vom lasa „ urmaşilor urmaşilor noştri”.
Fraţi Romani-Basarabeni! Votati impotriva celor ce v-âu omorât buneii, impotriva celor ce v-au distrus si ars bisericile stramosesti si frumoasele voastre mănăstiri voievodale.
Votati pentru un viitor mai bun al copiilor voştri si sa fiţi alaturi de fraţii voştri din Romania in Marea Uniune Europeana.
Depinde de voi ca Noul Imperiu Roman sa se intinda iarasi de la Atlantic si pana la Nistru si poate chiar si mai mult decât atat.
Noroc Moldoveni! Noroc bun Fraţi Romani!
Inimile noastre bat pentru voi. Pe 28 Noiembrie, Romania si Europa toata isi vor tine respiraţia si vor sta cu pumnii stransi! Vom sărbători impreuna Fraţi Romani – Basarabeni!